Pacific vs California (March 1,2017)

 
Box Score
 

Pac-12 Softball
Pacific at #23 California
March 1,2017 at Berkeley, Calif. (Levine-Fricke Field)

Pacific 5 (6-8)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SUNG rf 
REED cf 
LAHNERS 1b 
SELLERS c 
OWEN dh 
GUSTAFSON 3b 
BOURNE 2b 
ESTRADA ss 
COVINGTON lf 
LINDSTROM p 
   WALTERS p 
Totals  20  14 
  

California 13 (13-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Rood,L ss 
Reed,K 2b 
   Fines,J 2b 
Jackson,J 3b/dh 
Pettis,K 1b/3b 
Taylor,K lf 
Alvarez,V rf 
   Bowers,D pr/cf 
Aldrete,A c 
Pogue,T dh/1b 
McCue,K cf 
   Bond,O rf 
Shaw,K p 
   Finch,K p 
   Fillmore,B p 
   Cullen,K p 
   Trzxinski,S p 
Totals  26  13  11  10  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
Pacific............. 010 04 -  5  5  4
California.......... 910 03 - 13 11  0
--------------------------------------

Note: 2 outs, 2 runners LOB when the game ended.

E - SELLERS; GUSTAFSON 2; LINDSTROM. DP - PACIFIC 1. LOB - PACIFIC 4; Cal 7. 2B - Reed,K; Jackson,J; Aldrete,A. 3B - Rood,L. HR - OWEN. HBP - Pettis,K. SB - Rood,L; Reed,K. CS - Jackson,J.

Pacific   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LINDSTROM L,1-4  1.0  11  13 
WALTERS   3.2  15  21 
  
California   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Shaw,K W,1-0  2.0 
Finch,K   1.0 
Fillmore,B   1.0 
Cullen,K   0.1 
Trzxinski,S   0.2 

Win - Shaw,K (1-0). Loss - LINDSTROM (1-4). Save - None. WP - WALTERS. HBP - by WALTERS (Pettis,K).

Umpires - HP: Mark Carver 1B: Ed Cooper 2B: Calvin Walker
Start: 3 p.m.PT Time: 1:56 Attendance:

 
Play-by-Play
 

Pac-12 Softball
Pacific at #23 California
March 1,2017 at Berkeley, Calif. (Levine-Fricke Field)

Pacific starters: 26/rf SUNG; 15/cf REED; 44/1b LAHNERS; 10/c SELLERS; 7/dh OWEN; 74/3b GUSTAFSON; 30/2b BOURNE; 29/ss ESTRADA; 20/lf COVINGTON; 3/p LINDSTROM;

California starters: 15/ss Rood,L; 3/2b Reed,K; 24/3b Jackson,J; 21/1b Pettis,K; 33/lf Taylor,K; 9/rf Alvarez,V; 13/c Aldrete,A; 88/dh Pogue,T; 22/cf McCue,K; 23/p Shaw,K;

Pacific 1st - SUNG struck out swinging. REED grounded out to ss. LAHNERS grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

California 1st - Rood,L tripled. Reed,K singled to second base, RBI; Rood,L scored. Jackson,J popped up to ss. Pettis,K walked; Reed,K advanced to second. Taylor,K walked; Pettis,K advanced to second; Reed,K advanced to third. Alvarez,V singled to shortstop, 2 RBI; Taylor,K advanced to second; Pettis,K scored; Reed,K scored. Aldrete,A struck out swinging. Pogue,T reached on a throwing error by 3b, advanced to second; Alvarez,V scored, unearned; Taylor,K scored, unearned. McCue,K reached on an error by p; Pogue,T advanced to third. Rood,L singled to center field, RBI; McCue,K advanced to second; Pogue,T scored, unearned. Reed,K singled, RBI; Rood,L advanced to second; McCue,K scored, unearned. Reed,K stole second; Rood,L stole third. Jackson,J doubled to left field, 2 RBI; Reed,K scored, unearned; Rood,L scored, unearned. Pettis,K flied out to ss. 9 runs, 6 hits, 2 errors, 1 LOB.

Pacific 2nd - SELLERS lined out to lf. OWEN homered, RBI. GUSTAFSON grounded out to 3b. BOURNE fouled out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

California 2nd - WALTERS to p for LINDSTROM. Taylor,K grounded out to p. Alvarez,V walked. Bowers,D pinch ran for Alvarez,V. Aldrete,A reached on an error by 3b; Bowers,D advanced to second. Pogue,T reached on a fielder's choice; Aldrete,A out at second 2b to ss; Bowers,D advanced to third. Pogue,T advanced to second on a throwing error by c; Bowers,D scored, unearned. McCue,K struck out swinging. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

Pacific 3rd - Bowers,D to cf. Bond,O to rf for McCue,K. Finch,K to p for Shaw,K. ESTRADA popped up to 1b. COVINGTON popped up to 2b. SUNG singled to shortstop. REED struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

California 3rd - Rood,L walked. Reed,K lined into double play ss unassisted; Rood,L out on the play. Jackson,J walked. Jackson,J out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Pacific 4th - Fines,J to 2b for Reed,K. Pettis,K to 3b for Jackson,J. Pogue,T to 1b for Pettis,K. Jackson,J to dh for Pogue,T. Fillmore,B to p for Finch,K. LAHNERS walked. SELLERS flied out to cf. OWEN struck out swinging. GUSTAFSON flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

California 4th - Pogue,T to 1b for Pettis,K. Pettis,K to 3b for Pogue,T. Pettis,K hit by pitch. Taylor,K singled to second base; Pettis,K advanced to second. Bowers,D struck out swinging. Aldrete,A struck out looking. Jackson,J to dh for Pogue,T. Pogue,T to 1b for Jackson,J. Taylor,K advanced to second on a wild pitch; Pettis,K advanced to third. Pogue,T walked. Bond,O struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Pacific 5th - Cullen,K to p for Fillmore,B. BOURNE lined out to ss. ESTRADA walked. COVINGTON singled to left field; ESTRADA advanced to second. SUNG walked; COVINGTON advanced to second; ESTRADA advanced to third. REED singled to center field, RBI; SUNG advanced to second; COVINGTON advanced to third; ESTRADA scored. LAHNERS walked, RBI; REED advanced to second; SUNG advanced to third; COVINGTON scored. Reed,K to 2b for Fines,J. Jackson,J to 3b. Pettis,K to 1b. McCue,K to cf for Bowers,D. Pogue,T to dh. Alvarez,V to rf for Bond,O. Trzxinski,S to p for Cullen,K. SELLERS reached on a fielder's choice, RBI; LAHNERS out at second 2b unassisted; REED advanced to third; SUNG scored. OWEN singled to center field, RBI; SELLERS advanced to second; REED scored. GUSTAFSON grounded out to 2b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

California 5th - Rood,L singled to left field. Reed,K doubled; Rood,L advanced to third. Jackson,J struck out swinging. Pettis,K struck out swinging. Taylor,K singled to second base, 2 RBI; Reed,K scored; Rood,L scored. Alvarez,V to rf for McCue,K. McCue,K to cf for Alvarez,V. Alvarez,V walked; Taylor,K advanced to second. Aldrete,A doubled, RBI; Alvarez,V advanced to third; Taylor,K scored. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.