Arizona vs Fresno State (Feb 10, 2018)

 
Box Score
 

2018 Pac-12 Softball
#7 Arizona vs Fresno State
Feb 10, 2018 at Tempe, Ariz. (Tempe Sports Complex)

Arizona 13 (3-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Hughes cf 
   Bowen ph 
Carranco 2b 
Harper ss 
Mulipola c 
   Edior ph 
Craighton rf 
   Krist ph/dh 
Palomino 1b 
Martinez, M 3b 
   Davis ph/3b 
Campbell lf 
   Statman ph 
Kean dh/rf 
   Porter dh 
McQuillin p 
Totals  30  13  12  13  15 
  

Fresno State 1 (1-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MINOGUE, R. 1b 
   LEEHONG, C. 1b 
ROHLEDER, M. 2b 
   STEVENS, D. ph/2b 
MCHELLON, S. dh/p 
   BRODNER, E. c 
   NUA, J. pr 
HERNANDEZ, V cf 
GALVAN, H. c/dh 
   COATES, B. pr 
JACKSON, D. rf 
BROUSSARD, S 3b 
JENNINGS, K. lf 
CASTELLON, K ss 
MEJIA, S. p 
   KENNEDY-CUMM p 
Totals  20  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
Arizona............. 351 31 - 13 12  0
Fresno State........ 000 10 -  1  5  2
--------------------------------------
E - ROHLEDER, M. 2(2). LOB - ARIZ 9; FS 7. 2B - Carranco(2); Edior; Porter(1); JACKSON, D.(1). HR - Harper 2(2); Palomino(2). HBP - Statman; BRODNER, E.; JENNINGS, K.. SF - Craighton(1). SB - Palomino(1); Kean(1).

Arizona   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
McQuillin W,2-1  5.0  20  23 
  
Fresno State   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MEJIA, S.   2.1  15  17 
MCHELLON, S. L,0-1  1.2  11  15 
KENNEDY-CUMM   1.0 

Win - McQuillin (2-1). Loss - MCHELLON, S. (0-1). Save - None. WP - McQuillin(1); MCHELLON, S.(1). HBP - by McQuillin (JENNINGS, K.); by KENNEDY-CUMM (Statman); by McQuillin (BRODNER, E.). PB - BRODNER, E.(1); GALVAN, H.(1).

Umpires - HP: Ron Burkhart 1B: Sue Sawyer 3B: Eddy Cooper
Start: 5 p.m. Time: 2:08 Attendance: 216
Weather: 78 degrees, mostly sunny

 
Play-by-Play
 

2018 Pac-12 Softball
#7 Arizona vs Fresno State
Feb 10, 2018 at Tempe, Ariz. (Tempe Sports Complex)

Arizona starters: 28/cf Hughes; 5/2b Carranco; 19/ss Harper; 8/c Mulipola; 3/rf Craighton; 32/1b Palomino; 17/3b Martinez, M; 4/lf Campbell; 44/dh Kean; 18/p McQuillin;

Fresno State starters: 1/1b MINOGUE, R.; 9/2b ROHLEDER, M.; 24/dh MCHELLON, S.; 10/cf HERNANDEZ, V; 15/c GALVAN, H.; 4/rf JACKSON, D.; 8/3b BROUSSARD, S; 3/lf JENNINGS, K.; 13/ss CASTELLON, K; 2/p MEJIA, S.;

Arizona 1st - MCHELLON, S. to p. / for MEJIA, S.. Hughes grounded out to ss. Carranco singled up the middle. Harper homered to center field, 2 RBI; Carranco scored. Mulipola walked. Craighton walked; Mulipola advanced to second. Craighton advanced to second on a wild pitch; Mulipola advanced to third. Palomino reached on a fielder's choice, RBI; Craighton advanced to third; Mulipola scored. Martinez, M popped up to 1b. Palomino stole second. Campbell grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Fresno State 1st - MINOGUE, R. singled to left field. ROHLEDER, M. struck out swinging. MCHELLON, S. reached on a fielder's choice; MINOGUE, R. out at second 3b to 2b. HERNANDEZ, V lined out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Arizona 2nd - Kean singled, bunt. Kean stole second. Hughes grounded out to 3b; Kean advanced to third. Carranco reached on a fielding error by 2b, RBI; Kean scored. Harper walked; Carranco advanced to second. Mulipola singled to right field, RBI, advanced to second on the throw; Harper advanced to third; Carranco scored, unearned. Craighton flied out to rf, SAC, RBI; Mulipola advanced to third; Harper scored. Palomino homered to center field, 2 RBI, unearned; Mulipola scored, unearned. MCHELLON, S. to dh. MEJIA, S. to p. Martinez, M struck out swinging, reached first on a passed ball. Campbell singled to second base; Martinez, M advanced to second. Kean grounded out to p. 5 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Fresno State 2nd - GALVAN, H. singled to left field. JACKSON, D. struck out swinging. BROUSSARD, S struck out swinging. JENNINGS, K. hit by pitch; GALVAN, H. advanced to second. CASTELLON, K reached on a fielder's choice; JENNINGS, K. advanced to second; GALVAN, H. out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Arizona 3rd - Hughes reached on a fielding error by 2b. Carranco walked; Hughes advanced to second. Harper reached on a fielder's choice; Carranco advanced to second; Hughes out at third ss to 3b. Mulipola singled up the middle, RBI; Harper advanced to second; Carranco scored, unearned. Craighton fouled out to ss. Palomino walked; Mulipola advanced to second; Harper advanced to third. Davis pinch hit for Martinez, M. Davis reached on a fielder's choice; Palomino advanced to second; Mulipola out at third 3b unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Fresno State 3rd - Davis to 3b. STEVENS, D. pinch hit for ROHLEDER, M.. MINOGUE, R. popped up to ss. STEVENS, D. popped up to 1b. MCHELLON, S. walked. HERNANDEZ, V struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Arizona 4th - LEEHONG, C. to 1b for MINOGUE, R.. STEVENS, D. to 2b. BRODNER, E. to c for MCHELLON, S.. GALVAN, H. to dh. Campbell grounded out to 2b. Kean singled to second base. Hughes lined out to lf. Carranco doubled to right center, RBI; Kean scored. Harper homered down the lf line, 2 RBI; Carranco scored. Edior pinch hit for Mulipola. Krist pinch hit for Craighton. Edior doubled to right center. Krist struck out looking. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Fresno State 4th - Mulipola to c for Edior. Krist to dh. Kean to rf. GALVAN, H. singled to shortstop. COATES, B. pinch ran for GALVAN, H.. JACKSON, D. doubled to right center, RBI; COATES, B. scored. BROUSSARD, S struck out swinging. JENNINGS, K. singled up the middle; JACKSON, D. advanced to third. JENNINGS, K. advanced to second on a wild pitch. CASTELLON, K struck out swinging. LEEHONG, C. popped up to rf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Arizona 5th - KENNEDY-CUMM to p for MEJIA, S.. Palomino struck out swinging. Davis struck out swinging. Statman pinch hit for Campbell. Statman hit by pitch. Campbell to lf for Statman. Porter to dh for Kean. Campbell advanced to second on a passed ball. Porter doubled to right center, RBI; Campbell scored, unearned. Bowen pinch hit for Hughes. Kean to rf for Porter. Bowen grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Fresno State 5th - Hughes to cf for Bowen. STEVENS, D. struck out swinging. BRODNER, E. hit by pitch. NUA, J. pinch ran for BRODNER, E.. HERNANDEZ, V reached on a fielder's choice; NUA, J. out at second ss to 2b. GALVAN, H. to dh for COATES, B.. GALVAN, H. struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.