CSU Bakersfield vs Stanford (Mar 11, 2018)

 
Box Score
 

2018 Pac-12 Softball
CSU Bakersfield at Stanford
Mar 11, 2018 at Stanford, Calif. (Smith Family Stadium)

CSU Bakersfield 1 (1-17)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Cavazos, J cf 
Burt, K lf 
   Langenberg,M ph 
Clark, M dh 
   Felix, A 2b 
Johnson, P 3b 
   Tamayo, J 3b 
Hipa, C 2b/dh 
Betancourt J 1b 
   Acedo, A 1b 
Wiseman, K c 
Fua, G rf 
   Mendoza, E ph 
   Neher, H rf 
Curran, C ss 
Evans, S p 
   Hitzel, D p 
Totals  19  12 
  

Stanford 17 (19-8)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Cowles, T. 3b 
Dixon, M. c 
   Nicolas, C. ph/rf 
Howell, H. lf/cf 
Burks, W. rf/1b 
Inouye, K. ss 
   Jackson, M. ph 
Fowkes, M. dh/rf 
Pettit, A. 1b/c 
Wegner, L. 2b 
   Molina, V. ph 
Frost, L. cf/lf 
Pancino, K. p 
   Dwyer, M. p 
   Lee, C. p 
Totals  24  17  12  16  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
CSU Bakersfield..... 100 00 -  1  4  2
Stanford............ 278 0X - 17 12  0
--------------------------------------
E - Johnson, P(1); Curran, C(9). LOB - CSUB 7; Stan 7. 2B - Johnson, P(1); Howell, H.(1); Burks, W.(7). 3B - Dixon, M.(2). HBP - Dixon, M. 2; Pettit, A.. SF - Jackson, M.(1). SB - Cowles, T.(14); Dixon, M.(4).

CSU Bakersfield   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Evans, S L,0-9  3.0  13  21 
Hitzel, D   1.0  11  15 
  
Stanford   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Pancino, K.   2.0  10  13 
Dwyer, M. W,11-5  1.0 
Lee, C.   2.0 

Win - Dwyer, M. (11-5). Loss - Evans, S (0-9). Save - None. HBP - by Evans, S (Pettit, A.); by Evans, S (Dixon, M.); by Hitzel, D (Dixon, M.).

Umpires - HP: Jim Bertuzzi 1B: Eddy Cooper 3B: Sean Wells
Start: 1:23pm Time: 3:07 Attendance: 368
Weather: Perfect. Again.

 
Play-by-Play
 

2018 Pac-12 Softball
CSU Bakersfield at Stanford
Mar 11, 2018 at Stanford, Calif. (Smith Family Stadium)

CSU Bakersfield starters: 30/cf Cavazos, J; 14/lf Burt, K; 21/dh Clark, M; 17/3b Johnson, P; 28/2b Hipa, C; 23/1b Betancourt J; 3/c Wiseman, K; 13/rf Fua, G; 1/ss Curran, C; 2/p Evans, S;

Stanford starters: 23/3b Cowles, T.; 12/c Dixon, M.; 11/lf Howell, H.; 33/rf Burks, W.; 20/ss Inouye, K.; 18/dh Fowkes, M.; 15/1b Pettit, A.; 1/2b Wegner, L.; 5/cf Frost, L.; 19/p Pancino, K.;

CSU Bakersfield 1st - Cavazos, J walked. Burt, K struck out looking. Clark, M singled to left field; Cavazos, J advanced to second. Johnson, P doubled down the lf line, RBI; Clark, M advanced to third; Cavazos, J scored. Hipa, C struck out swinging. Betancourt J walked. Wiseman, K popped up to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Stanford 1st - Cowles, T. walked. Dixon, M. tripled to left field, RBI; Cowles, T. scored. Howell, H. singled to shortstop, RBI; Dixon, M. scored. Howell, H. out at first 1b unassisted, runner left early. Burks, W. walked. Inouye, K. reached on a fielder's choice; Burks, W. out at second 3b to 2b. Fowkes, M. walked; Inouye, K. advanced to second. Pettit, A. hit by pitch; Fowkes, M. advanced to second; Inouye, K. advanced to third. Wegner, L. flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

CSU Bakersfield 2nd - Howell, H. to cf. Frost, L. to lf. Fua, G struck out swinging. Curran, C walked. Cavazos, J singled to pitcher; Curran, C advanced to second. Burt, K singled, bunt; Cavazos, J advanced to second; Curran, C advanced to third. Clark, M flied out to lf. Johnson, P popped up to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Stanford 2nd - Frost, L. flied out to cf. Cowles, T. reached on an error by ss, advanced to second on the throw. Dixon, M. hit by pitch. Acedo, A to 1b for Betancourt J. Dixon, M. stole second; Cowles, T. stole third. Howell, H. doubled down the lf line, 2 RBI; Dixon, M. scored; Cowles, T. scored, unearned. Burks, W. singled to left center; Howell, H. advanced to third. Inouye, K. walked; Burks, W. advanced to second. Fowkes, M. walked, RBI; Inouye, K. advanced to second; Burks, W. advanced to third; Howell, H. scored. Pettit, A. singled through the left side, RBI; Fowkes, M. advanced to second; Inouye, K. advanced to third; Burks, W. scored. Hitzel, D to p for Evans, S. Molina, V. pinch hit for Wegner, L.. Molina, V. walked, RBI; Pettit, A. advanced to second; Fowkes, M. advanced to third; Inouye, K. scored. Frost, L. struck out swinging. Cowles, T. singled, RBI; Molina, V. advanced to second; Pettit, A. advanced to third; Fowkes, M. scored, unearned. Dixon, M. hit by pitch, RBI; Cowles, T. advanced to second; Molina, V. advanced to third; Pettit, A. scored, unearned. Howell, H. reached on a fielder's choice; Dixon, M. out at second ss to 2b. 7 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

CSU Bakersfield 3rd - Wegner, L. to 2b for Molina, V.. Dwyer, M. to p for Pancino, K.. Hipa, C grounded out to c unassisted. Acedo, A lined out to 3b. Wiseman, K fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Stanford 3rd - Burks, W. singled up the middle. Inouye, K. singled to shortstop; Burks, W. advanced to second. Fowkes, M. walked; Inouye, K. advanced to second; Burks, W. advanced to third. Pettit, A. walked, RBI; Fowkes, M. advanced to second; Inouye, K. advanced to third; Burks, W. scored. Wegner, L. singled, RBI; Pettit, A. advanced to second; Fowkes, M. advanced to third; Inouye, K. scored. Frost, L. reached on an error by 3b, RBI; Wegner, L. advanced to second; Pettit, A. scored; Fowkes, M. scored. Cowles, T. singled; Frost, L. advanced to second; Wegner, L. advanced to third. Nicolas, C. pinch hit for Dixon, M.. Nicolas, C. reached on a fielder's choice; Cowles, T. advanced to second; Frost, L. advanced to third; Wegner, L. out at home p to c. Howell, H. singled up the middle, RBI; Nicolas, C. advanced to second; Cowles, T. advanced to third; Frost, L. scored, unearned. Burks, W. doubled to left center, 2 RBI; Howell, H. advanced to third; Nicolas, C. scored; Cowles, T. scored. Evans, S to p for Hitzel, D. Jackson, M. pinch hit for Inouye, K.. Felix, A to 2b for Clark, M. Hipa, C to dh. Jackson, M. flied out to lf, SF, RBI; Howell, H. scored, unearned. Fowkes, M. grounded out to 2b. 8 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

CSU Bakersfield 4th - Nicolas, C. to rf. Burks, W. to 1b. Inouye, K. to ss for Jackson, M.. Pettit, A. to c. Lee, C. to p for Dwyer, M.. Mendoza, E pinch hit for Fua, G. Nicolas, C. to dh. Fowkes, M. to rf. Mendoza, E fouled out to 1b. Curran, C popped up to ss. Cavazos, J fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Stanford 4th - Tamayo, J to 3b for Johnson, P. Neher, H to rf for Mendoza, E. Pettit, A. flied out to rf. Wegner, L. flied out to lf. Frost, L. struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CSU Bakersfield 5th - Langenberg,M pinch hit for Burt, K. Langenberg,M struck out swinging. Felix, A walked. Tamayo, J reached on a fielder's choice; Felix, A out at second 2b to ss. Hipa, C struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.